Rantauimakoulu 2021

Otalammen uimarannalla 5.-9.7.2021

Otalammen alueen kyläyhdistys järjestää Berta Hernbergin säätiön tuella Otalammen uimarannalla rantauimakoulun. Opettajat tulevat Nummelan Kisaajien riveistä. Kullekin kurssille otetaan maksimissaan 10 lasta. Kurssin hinta on 25 €, joka laskutetaan ennen uimakoulua.

Alkeisuimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille yli 5 vuotiaille. Ryhmässä totutellaan veteen leikkien ja tehtävien avulla. Ryhmä etenee alkeisopetussuunnitelman mukaisesti veteen totuttautumisella, kastautumisella, kellumisella ja liukumisella sekä alkeisuintityylejä harjoittelemalla apuvälineellä ja ilman. 

Tekniikkauimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka uivat 25 metriä. Ryhmässä harjoitellaan selkä-, rinta-, sekä vapaauinnin tekniikkaa sekä muita vesitaitoja ryhmän tason mukaan.

Alkeisryhmät
klo 10.00-10.45
klo 11.00-11.45

Tekniikkaryhmä
klo 12.00-12.45

Hinta: 25 €/lapsi

Ilmoittautumislomake: https://bit.ly/3t3yUcY

Otalampi-päivä 2019

Perinteistä Otalampi-päivää vietetään lauantaina 10.8. klo 11-14 Otalammen uimarannalla.

Ohjelmassa:

  • mukavaa yhdessäoloa
  • herkkuja
  • kirppari
  • talutusratsastusta
  • ja tietysti perinteinen mäkiautokisa!

Mukaan mahtuu vielä tarjoamaan omia tuotteitaan ja palvelujaan. Ota yhteyttä pia.lapinniemi@otalampi.net tai kaija.laaksonen@otalampi.net.

Kyläkysely 2019

Otalammen kyläsuunnitelma on tehty vuonna 2014. Viidessä vuodessa toiveet kylän kehittämisestä ovat ehkä muuttuneet ja jotain on saatu aikaankin. Otalammen alueen kyläyhdistys päättänyt päivittää kyläsuunnitelman.

Kyläsuunnitelman päivittäminen aloitetaan tällä pienellä kyselyllä, jonka tavoitteena on kartoittaa asukkaiden näkemyksiä kylästä. Vaikka Otalammen alueeksi mielletään 03300-postinumeroalueella olevat taloudet, voivat kyselyyn vastata muutkin, jotka kokevat alueen omakseen.

Kysymme:
– Mikä on hyvää Otalammella?
– Mitä Otalammelta mielestäsi puuttuu?
– Minkälainen on unelmiesi kylä?

Kyselyyn pääset vastaamaan sähköisesti: https://forms.gle/KEjqyTkzwRGsjhGA9


Kyläyhdistyksen syyskokous 21.11.2018

Otalammen alueen kyläyhdistys ry:n syyskokous
21.11.2018 klo 18.00
Otalammen työväentalo
Ratatie 13
03300 Otalampi

Kiinnostaako sinua minkälainen paikka Otalampi on tulevaisuudessa asua? Haluatko olla mukana vaikuttamassa siihen millaisia tapahtumia täällä järjestetään ja millaiseksi ympäristö tulevaisuudessa muodostuu. Kyläyhdistystoiminnan kautta on matalakynnys lähteä mukaan vaikuttamaan juuri oman alueen asioihin.

Tällä hetkellä kyläyhdistyksen painopiste on vahvasti ranta-alueen kehittämisessä, kyläyhdistys myös järjestää kaikille avoimia tapahtumia Otalammella. Onko suunta oikea? Tule kommentoimaan toimintasuunnitelmaa syyskokoukseen ja vaikuta siihen millainen on Otalammen vuosi 2019.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, keskustellaan Kiulu -rantasaunan etenemisestä ja muista alueen asioista.

Laita päivämäärä jo tässä kohti kalenteriin! Kyläyhdistyksen toimintaan ovat kaikki tervetulleita, olit siten uusi tai vanha asukas niin kyläyhdistyksen toiminnan kautta tutustut alueeseen ja sen ihmisiin entistä laajemmin.

Lisätietoja

riitta.morko@otalampi.net

Uimarannan kevätsiivous

Tervetuloa mukaan rannan siivoustalkoisiin.
Lauantaina 12.5.2018 klo 11.00 alkaen Otalammen rannassa.

Ajatus on talkoiden jälkeen ja niiden ohessa istua nuotiolla ja viettää päivä yhdessä kyläläisten kanssa.

Rohkeimmat varmasti käyvät jo talviturkkinsa heittämässä.

Paikalle ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. – Omat grillattavat, pyyhe ja uimapuku on hyvä ottaa mukaan ja talkoisiin osallistuville työhanskat ja oma harava.

Lue tapahtumasta lisää Facebookista!

Tervetuloa!

Otalampi-päivä la 12.8. klo 10-15

Otalampi-päivä -rantatapahtuma järjestetään seuraavan kerran lauantaina 12.8. klo 10-15! Lue lisää tapahtuman Facebook sivuilta.

Otalampi-päivä on Otalammen kyläyhdistyksen järjestämä suurin yksittäinen tapahtuma. Kyläyhdistys ja muut alueella toimivat yhdistykset ja järjestöt kokoontuvat järjestämään tapahtumia kyläläisille. Otalampi-päivä tarjoaa mm. kulttuuria, musiikkia, liikuntaa, ruokaa, juomaa ja pelejä.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan tapahtuman järjestelyyn.