Mukaan toimintaan!

Oletko kiinnostunut kylämme kehittämisestä ja tapahtumien järjestämisestä? Tervetuloa mukaan toimintaan! Kyläyhdistys ei ole sitoutunut mihinkään poliittisiin, aatteellisiin tai muihinkaan sidosryhmiin.

Kyläyhdistyksen sääntömääräisiin kokouksiin voi osallistua kuka tahansa. Kyläyhdistyksen jäsenille lähetetään kokouskutsut sekä myös pöytäkirjat ja ajankohtaiset tiedotteet sähköpostilla.

Liity sähköpostilistalle!
Lähetä sähköpostisi osoitteeseen kylayhdistys (at) otalampi.net

Liittyminen jäseneksi

Jäseneksi voit liittyä maksamalla vuotuisen jäsenmaksun 10€ kyläyhdistyksen pankkitilille FI54 4006 0010 2154 04. Maksun viite 13301. Kirjoita viestikenttään jäsenen/jäsenten nimi/nimet. Ilmoita vielä omat yhteystietosi sekä paidan koon/koot sähköpostilla osoitteeseen helena.torpo(at)otalampi.net

Ensimmäisellä jäsenmaksulla saat ”otalampelainen” t-paidan haluamassasi koossa ja jäsenkortin kuluvalle vuodelle. Jäsenkortilla alennuksia myöntävät mm. seuraavat paikalliset yritykset:

Nummelan Rautia: -13% ostoksista (tarkemmat tiedot kyläyhdistyksen www-sivuilla),

Neste Siippoo: 10 % Neste-voiteluaineista.

Nummelan RE/MAX, Satu Reijo: -20 % hinnaston mukaisesta välityspalkkiosta

Kyläyhdistyksellä on 3kpl 3x3m telttoja, termoskannuja ja äänentoistovälineet joita vuokrataan/lainataan vain jäsenille.

Jäsenet saavat myös alennusta kyläyhdistyksen järjestämistä pääsymaksullisista tapahtumista.

Lisäksi voit jäsenenä liittyä sähköpostilistallemme saadaksesi infoa ajankohtaisista asioista ja järjestettävistä tapahtumista.

Lue lisää ja tulosta halutessasi jäsenmaksun tilisiirtolappu tästä. Jäsenmaksulomake