Lähi- ja luomuruokaa

Vierelän tila
Vierelän Luomutila sijaitsee läntisellä Uudellamaalla, Vihdin Herrakunnalla. Harjoitamme luonnonmukaista tuotantoa noin 100 peltohehtaarilla. Tilallamme kasvaa spelttiä, kauraa ja ohraa, sekä tietysti monipuolisia nurmia. Teemme tiivistä yhteistyötä Herrakunnan Lammas Oyn kanssa, joten meiltä voit tiedustella myös laadukasta karitsan- ja vasikan lihaa.

Herrakunta
Herrakunnan Lammas Oy on karitsanlihantuotantoon erikoistunut maatila. Tuotamme maukasta ja huippulaadukasta karitsanlihaa lähes ympärivuotisesti. Lihan laadun ylläpitämiseksi kiinnitämme tuotannossamme erityistä huomiota eläinten hyvinvointiin, rehun laatuun ja oman ammattitaitomme kehittämiseen. Meiltä voit kysyä myös upeita lampaan- ja vasikantaljoja sekä lankaa.

Luomupossu
Kiven Säästöpossu on Karkkilassa Alimmaisten kylässä toimiva tilateurastamo. Myynnissä on omalla tilalla kasvatettua luomupossua. Toiminta on viranomaisten valvomaa sekä luomun että elintarviketuotannon osalta.

PieniKylä
Viljelemme vihanneksia luonnonmukaisesti ja biodynaamista tapaa seuraten Vihdintien varrella Pohjois-Espoon Takkulassa. Kunnioitamme viljelytyössämme ikiaikaisia perinteitä ja tietoja, mutta toteutamme niitä modernilla tavalla.
Peltomme tuottaa herkullista syötävää läpi kesäkauden ja myymme satoamme tilan omassa pihapuodissa Takkulassa, oman satokumppanuusohjelmamme kautta, sekä seudun REKO-ryhmissä. PienenKylän tilalla asustaa myös kuusi ihanaa Ahvenanmaan lammasta, kanaparvi kukkoineen, ankkapesue ja yhdyskunta mehiläisiä. PienenKylän viljelijä Kati Suvanto antaa tilan Verstaalla myös akupunktio-, silkki-, ja shiatsuhoitoja. Tervetuloa visiitille PieneenKylään!

Vihdin Luomu ry
Vihdin Luomu ry on Luoteis-Uudellamaalla toimiva luomutuottajien vuonna 1997 perustama yhdistys. Vihdin Luomu ry:n kutsuu jäseniksi myös kuluttajia. Tarjoamme mahdollisuutta tulla tutustumaan luomutuotantonnon periaatteisiin ja muutenkin paikan päälle. Tilaesittelystä sovitaan etukäteen viljelijän kanssa. Luomutilat Vihdissä